Lång dag med bra avslut 😁 ( )
Hem Om mig Kontakt

Lång dag med bra avslut 😁

Ja, precis som titeln säger så har det varit en lång dag. Har fått en del gjort som jag skulle samtidigt som jag har kunnat vila ryggen. Använde min TENS-maskin några timmar under eftermiddagen, direkt blev smärtan bättre. Är så nöjd 😊 Satte dom tyvärr exakt på det ställe jag har ont så kunde inte höja nivån på stötarna lika mycket som tidigare. Även om TENS-maskinen lindrar smärtan så kommer den tillbaka om jag sätter mig i en bil, böjer mig eller lyfter något tyngre. Jag måste verkligen tänka på vad jag gör och hur jag gör det.


Så fort min smärta har minskat betydligt mer än vad det är nu så kommer jag att börja träna upp musklerna i ryggen. Vet att jag har lovat mig själv att träna på gym för övrigt, men i första hand är det min rygg som måste ordnas. Jag använder ju ryggen dagligen och måste framförallt i mitt arbete ha en fungerande rygg 😊 Att träna mage, rumpa eller bröst är inget som är viktigt utan endast för syns skull. Nu måste min rygg bli bra!

Nu ligger jag i sängen och kollar på när S spelar spel på mobilen. Det är ett sätt för honom att koppla av efter jobbet 😊 Det enda som fattas är mina gosiga katter. Snart kommer dom till oss förhoppningsvis. Vi ska strax sova, jag är faktiskt ganska trött även fast jag inte gjort mycket idag. Men ni får tänka på att jag har ju ont och alla muskelspänningar i kroppen påverkar något oerhört mycket 😞 Godnatt på er alla!

  • 2017-04-04
  • kl.23:35:22
  • Kategori: Jobb





  • Kommentera här
    Design og koding: Ina Anjuta

    Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg