Seriöst grupparbete som spårade ur. ( )
Hem Om mig Kontakt

Seriöst grupparbete som spårade ur.

Måndag igen... Suck! Men skolan var uppiggande som vanligt. Tur att man har hamnat i den klassen. Även om åldersskillnaden är stor så är humorn på topp hela tiden. Och åldern spelar ju fan ingen roll?! Jag har ändå aldrig brytt mig om ålder på folk. Har umgåtts med personer som varit både yngre än mig & äldre. Det viktigaste är hur man är på insidan. Right?
 
I alla fall på morgonen så lyssnade vi på en föreläsning (oförberett) tillsammans med den andra klassen över oss. Det var tre personer som har MS. Dom berättade vad det var för något & hur det är att leva med det. Jag trodde att det var något man kunde dö av, men nejdå. Lite lång tid tog det & dom upprepade mycket information tyvärr. Men nu är rikare på information om MS. Det känns bra att lära sig något nytt.
 
Efter lunchen så skulle vi sitta i grupper & gruppera Sverige. Vi skulle välja ut fem grupper som vi ville dela in Sverige i. Ja, uppgiften var rasistisk. En gång i tiden så mätte man skallarna på samerna här i Sverige. Sjukt! Läraren delade in oss i grupper idag & våran grupp missuppfattade uppgiften, haha. Vi trodde att vi skulle välja ut fem grupper i Sverige som vi ville kasta ut. Så vi skrev upp horor, alkoholister, stalkers & pedofiler. Den femte kom vi inte på... Men så fel det blev när vi skulle redovisa, haha. OMG! Det var två grupper till som hade missuppfattat uppgiften, dom hade skrivit upp kriminella, farliga, homosexuella osv. Ja, våran klass tog det som tur var med humor.
 
  • 2012-10-29
  • kl.16:00:00
  • Kategori: Skolan


  • Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg