Test av ögonfransserum. ( )
Hem Om mig Kontakt

Test av ögonfransserum.

HairMax har valt att testa nya Eye Lash P7 mot de hittills två bästa serumenen på marknaden, Complete Eye Lash och NeuLash, NeuLash är har fått förbud av Läkemedelsverket att sälja sin produkt då den innehåller stora mängder Prostaglandin, vilket kan ge förändrad ögonfärg samt irritationer.

Det intressanta med detta test är hur väl Eye Lash P7 utan Prostaglandiner kommer att stå sig mot de serum som är beroende av Prostaglandin.

För att göra ett så rättvist test som möjligt har jag valt ut tre testpersoner i min närhet. Josefin (23år) som tidigare sålt ögonfransserumet NeuLash, Frida (29år) som är Makeup-artist sedan 10år, och min Anna (32år).

Alla testpersoner har tidigare använt ögonfransserum för längre ögonfransar och vet vilka resultat som är normalt att vänta sig. Alla testpersoner har blivit ombedda att applicera sitt ögonfransserum en gång per dag under 6veckor. Josefin testar Complete Eye Lash, Anna testar Neu Lash, och Frida testar Eye Lash P7.

Resultatet är slående, helt klart bäst resultat fick Frida som testat nya Eye Lash P7 som är det serum som är fritt från Prostaglandiner och isopropyl, (de ämnen som Läkemedelsverket varnar för).

På plats nummer två kommer Complete Eye Lash, lite roligt att just Josefin som testat Complete Eye Lash fick det resultatet då hon tidigare sålt Neu Lash.

På sista plats kommer Neu Lash, dock ska tilläggas att även Neu Lash gav godkänt längre och tjockare ögonfransar. Men jämfört med Eye Lash P7 som dessutom är fri från skadliga ingredienser står den sig kort.

Känns härligt att se att ett serum fritt från skadliga tencider kan slå de största märkena på marknaden för längre ögonfransar. Eye Lash P7 är ett par hundralappar dyrare i inköp, men då den inte skadar ögonen och ger det bästa resultatet är det väl investerade pengar.
 


  • Kategorier

    Arkiv

    Senaste inlägg